U bent hier

Formules

5
GEDIPLOMEERDE UITVAARTLEIDERS
4
AKER uitvaarten is een nieuwe franchiseorganisatie in de uitvaartbranche en opgericht door twee zussen: Ingrid Straten en Cynthia van Dooren. Onafhankelijk advies en non-provisie vormen de basis van de formule.
5
Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg.
4
Alphega apotheek is een toonaangevend netwerk van onafhankelijke apothekers in Europa. Alphega Pharmacy werd gelanceerd in 2001 in Frankrijk en ondersteunt tegenwoordig meer dan 4.800* zelfstandige apotheken, verspreid over zeven landen.
4
Afslanken is vaak afzien en jezelf uithongeren. Niet bij BEAS Afslankmethode. Bij ons kun je lekker blijven eten. Sterker nog veel van onze klanten en cursisten mogen bij ons zelfs meer eten dan dat ze gewend zijn!
4
BENU Apotheek is een keten met 250 apotheken in Nederland en is een onderdeel van de Brocacef Groep NV, waarvan ook Brocacef; Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie en Supplies & Services en Ziekenhuisfarmacie deel uitmaken.
4
BodySwitch is een praktijk voor preventieve geneeskunde en leefstijlgeneeskunde Zij positioneert zich naast de reguliere geneeskunde. Het behandelconcept is in meer dan twaalf jaar ontwikkeld en heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen.
4
Buro Leerlingenhulp is gespecialiseerd in leerproblemen en (de daaruit voortvloeiende) gedrags-, en sociaal-emotionele problematiek. Wij behandelen en diagnosticeren kinderen en jongeren en bieden ondersteuning en advies aan ouders en docenten.
4
Buro Zorgregie regelt zorg voor eenieder die ten gevolge van een ziekte of aandoening beperkingen ondervindt en daarvoor zorg nodig heeft. Buro Zorgregie is een onafhankelijk cliëntondersteuner met een nagenoeg landelijke dekking.
4
Care for Women Instituut is hét kennisinstituut voor de professionele zorgverlener die zich bezig houdt met de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Als professional kunt u zich hierbij aansluiten, waardoor u uw kennis kunt verbreden.
4
4
Wij stellen ons als doel om een breed scala aan producten en diensten te kunnen leveren die voorzien in een toenemende behoefte aan zorg, comfort, veiligheid en welzijn.
4
Cenzo is een kwaliteitsfranchiseorganisatie opgericht in 1994, waarbij zelfstandig gevestigde GZ-psychologen zijn aangesloten. Cenzo implementeert en optimaliseert samenwerkingen op basis van contractuele afspraken met werkgevers, verwijzers, verzekeraars en psychologen waar vanuit optimale zorg voor cliënten geboden wordt.
4
CoCuisine is dé online voedingsspecialist voor zorginstellingen, kleinschalig wonen, kinderdagverblijven en BSO. Onze maaltijd- en boodschappenservice biedt een complete voedingsoplossing voor uw locatie.
4
Curves geeft je een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij je iedere keer tot 500 calorieën verbrandt. Een Curves trainer die begeleidt en motiveert je. Zo haal je zeker snel je fitnessdoelstelling.
4
King Arthur Groep is een AWBZ-erkende zorgorganisatie die zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert. Wij bieden zowel ondersteuning en activiteiten aan mensen in een thuissituatie als 24-uurs zorg in onze woonzorgvoorziening.
0
Zorgbemiddeling: een groeiende markt. De gezondheidszorg is met een bijdrage van 15,6% van het BBP een belangrijke motor van de Nederlandse economie. Een motor die met de juiste mensen optimaal moet blijven draaien!
4
Goede mondhygiëne en verantwoorde eet- en drinkpatronen zijn belangrijk om een gezond gebit te hebben en houden. Afhankelijk van de mondgezondheid zien we clienten graag 1 of 2 keer per jaar voor een Periodieke Mondcontrole.
4
De ergotherapeuten van EZL zijn gespecialiseerd in revalidatiebehandeling en arbeidsintegratie, psychosociale problematiek, ouderenzorg en kinderen. De praktijkhouders zijn Mw. Stéphanie van Nunspeet en Mw. Barry Nugteren.
0
Fidesta Zorg is een franchiseformule voor kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor ouderen die zelfstandig willen blijven wonen met zorg. Een Fidesta locatie wordt gerund door zelfstandige zorgondernemers, de franchisenemers.

Pagina's