U bent hier

BEAS Afslankmethode

BEAS Afslankmethode
Afslanken met Bea is een feestje!
Afslanken is vaak afzien en jezelf uithongeren. Niet bij BEAS Afslankmethode. Bij ons kun je lekker blijven eten. Sterker nog veel van onze klanten en cursisten mogen bij ons zelfs meer eten dan dat ze gewend zijn!
De BEAS afslankmethode is uniek en succesvol. Wat voor Bea en haar cliënten en cursisten werkt kan ook voor anderen goed werken. Vanwege de vele vraag naar haar methode is Bea gestart met een franchiseformule. Een formule opzetten kost veel tijd, geld en energie. Kies daarom voor de bewezen succesformule van BEAS Afslankmethode en profiteer zo mee van onze naamsbekendheid.
 
Wat is franchise?
Franchise is een vergaande samenwerking tussen een formulebedenker (in dit geval Bea Pols) en een formule gebruiker. Het grote voordeel voor de formulegebruiker is dat hij/zij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Daarnaast heeft Bea al een naam opgebouwd en vinden klanten je sneller als er een bekende naam achter staat dan dat je nog moet gaan werken aan je naamsbekendheid.
 
BEAS Afslankmethode
De formule van Bea is in 1995 ontwikkeld door haar om zelf 40 kilo af te vallen. Wat voor Bea werkte, werkte ook voor anderen, zo is in 1997 BEAS Afslankmethode ontstaan. Er zijn afslankgroepen, afslankworkshops, individuele consulten en er zijn thuiscursussen. De formule staat niet stil en wordt voortdurend aangepast aan de nieuwe ontwikkelingen en de veranderende vraag van de consument, zo is Bea in 2012 gestart met het geven van gezonde kookworkshops voor kinderen en volwassenen. Daarnaast kun je gebruik maken van de boeken, magazines en al het andere lesmateriaal wat zij de afgelopen jaren ontwikkeld heeft. Je krijgt hulp om je praktijk op te zetten en te onderhouden. Bea werkt je in in de formule. Daarnaast komen er ook reacties via de websites van Bea die naar je doorgestuurd worden.
 
Gewichtsconsulente van BEAS Afslankmethode
De gewichtsconsulente begeleid volwassenen vanaf 18 jaar bij het afslanken. De basis hiervan is beschreven in Bea’s vierde boek ‘Afslanken met Bea is een feestje!’ De gewichtsconsulente kan in haar/zijn praktijk na de opleiding aan de slag met zowel groepen, workshops, individuele consulten en gezonde kooklessen. Daarnaast kun je ook ondersteunen bij de thuiscursisten. Kortom mogelijkheden genoeg om voldoende werk en inkomen te vergaren.
 
Kosten
Eenmalig betaal je € 300,- entreegeld. Hiervoor kun je gebruik maken van de formule en ontvang je 36 lessen volledig uitgewerkt en alle formulieren overzichtelijk in mappen. Je ontvangt 5 boeken die je in je praktijk kunt verkopen. Uiteraard krijg je alle hulp bij het opstarten van je praktijk. Wij zijn er van overtuigd dat het ons lukt om voor jou klanten te krijgen, vandaar dat je pas je maandelijkse fee gaat betalen, zodra je daadwerkelijk gestart bent.
 
De ervaring van Natascha, de 1e Franchise nemer van BEAS afslankmethode
In januari 2014 heb ik mijn eigen praktijk gestart als Voedingscoach. Op de besloten Facebook pagina kwam ik al vaker Bea Pols tegen. Aangezien Heerhugowaard naast mijn woonplaats ligt, heb ik contact met Bea gezocht om gewoon eens te kletsen en wie weet kan ik nog veel van haar leren. We merkten beide dat we veel te bespreken hadden en ook van elkaar konden leren (ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd). Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een “klik” met elkaar hebt. De stap om Franchise nemer te worden had ik vrij snel genomen. Ik zag veel voordelen. Omdat ik zelf nog maar net begonnen was, had ik zelf nog geen materiaal ontworpen. Bea was bezig met haar laatste boek “Afslanken met Bea is een feestje”. Dit boek gebruiken we als werkboek en ik sta volledig achter de inhoud van het boek. Ook de weekmenu’s zijn goed uitvoerbaar en ik krijg veel positieve reacties van klanten.
 
Inmiddels werk ik sinds april 2014 als Franchisenemer van Bea. Bea geeft ook veel inhoudelijke informatie en door haar ervaring (17 jaar) geeft ze heel vaak extra tips om de klanten nog beter te kunnen informeren en helpen. Ook helpt Bea mee om daadwerkelijk meer klanten te krijgen door bijvoorbeeld het laten plaatsen van persberichten in regionale dagbladen. Regelmatig heb ik contact met Bea. Ik woon dicht bij Bea, maar ik weet zeker dat dit ook prima op afstand kan. Via skype zou ook een goede optie zijn. Ik heb een afslankgroep met maximaal 8 personen. Bea heeft alle lessen hiervoor geschreven en deze gebruik ik ook voor mijn groep. Wat ik zelf niet snel bedacht zou hebben is om de groep niet maar 8 of 10 weken te zien, maar elke week. Klanten kunnen dan zelf bepalen hoelang ze in de groep willen blijven en als er weer plek is voor klanten kunnen deze altijd een gratis proefles op de eerste les van de maand komen volgen. Ik ben erg blij met de samenwerking met Bea en kan het iedereen die ook volledig achter de BEAS formule staat zeker aanraden!
Groetjes Natascha Wieten.
072-5314225
Kerngegevens
Type franchising: 
Soft
Franchising sinds: 
2014
Filialen eigen beheer: 
1
Franchisevestigingen: 
2
Entreefee: 
€ 300,-
Maandfee: 
€ 50,-
Lid NFV: 
Nee
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
W.M. Dudokweg 49b
1703 DA
Heerhugowaard