U bent hier

Benu

Benu
WIJ ZIJN BENU APOTHEEK
BENU Apotheek is een keten met 250 apotheken in Nederland en is een onderdeel van de Brocacef Groep NV, waarvan ook Brocacef; Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie en Supplies & Services en Ziekenhuisfarmacie deel uitmaken.

BENU Apotheek is de apotheekformule van Brocacef Groep. BENU Apotheek stelt zich als doel om de kwaliteit van leven van klanten te verbeteren door hoogwaardige farmaceutische zorg te leveren. Dit doet zij door geneesmiddelen,gezondheidsgerelateerde producten en diensten aan te bieden die optimaal aansluiten bij de behoeften van de klant. BENU Apotheek richt zich specifiek op zelfstandige apothekers die ondernemerschap en zakelijkheid als kernwaarden hanteren.

Bij BENU Apotheek ligt de nadruk op efficiënte bedrijfsvoering. U profiteert van alle voordelen van deze aanpak en maakt daarnaast deel uit van een groeiend collectief. Dat betekent dat u profiteert van schaalgrootte. Als u franchiser van BENU Apotheek wordt, krijgt u een menukaart met alle diensten die we u bieden. Daarop zult u vaak de tekst 'gratis' zien staan.

Dat betekent dat deze diensten onderdeel zijn van de zeer aantrekkelijke contributie. Alleen als wij externe meerkosten maken voor een dienst, betaalt u. En ook dan betaalt u alleen de kostprijs. Ons doel is namelijk niet om winst te maken op de franchiseformule. Wij willen alleen de kosten dekken. Dit houdt verband met ons adagium: als het goed gaat met onze klant (u), gaat het ook goed met ons. En mocht u toch niet tevreden zijn, dan kunt u elk jaar kostenloos opzeggen. Dat houdt ons scherp.

MISSIE

BENU Apotheek levert hoogwaardige en doelmatige farmaceutische zorg en hiermee verbeteren wij de kwaliteit van leven voor onze klanten. Dit doen wij door geneesmiddelen te leveren en gezondheidsgerelateerde producten en diensten aan te bieden die het beste bij u passen. Wij hebben nu al meer dan 250 BENU Apotheken en daar zijn we trots op. Maar daar laten wij het niet bij. Onze doelstelling is om de grootste en best gewaardeerde apotheekketen te worden.

Bij BENU Apotheek staat de klant centraal. Wij staan voor optimale service en kwaliteit, geven graag advies en begeleiden de klant bij het verstrekken van medicijnen.

Dat vatten we samen in de Kracht van 8:

  1. Onze zorg is altijd maatwerk
  2. Deskundige veiligheidscheck van uw medicijngebruik en combinatie van medicijnen
  3. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen
  4. Handige herhaalservice voor uw medicijnen
  5. We staan altijd klaar voor uw gezondheidsvragen
  6. Voor u zijn we dag en nacht bereikbaar via de apotheek, dienstregeling of het web.
  7. Onze service gaat altijd met een glimlach
  8. Uw mening is voor ons altijd belangrijk
030-2452911
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Straatweg 2
3604BB Maarssen