U bent hier

BodySwitch Nederland

BodySwitch Nederland
De gezondheidszorg barst uit zijn voegen. De kosten lopen hoog op en de bureaucratie is enorm. Ondertussen neemt het aantal mensen met gezondheidsklachten alleen maar toe. We hebben 6 miljoen chronisch zieke mensen. Het is tijd voor een andere benadering. Voor nieuwe bedrijfsmodellen, die met passie en energie zijn uit te voeren. Voor een aanpak waarbij de focus ligt op preventie. Een aanpak die geen symptomen bestrijdt maar oorzaken wegneemt. Een aanpak die uitgaat van het individu in plaats van het standaardprotocol. Past dit bij uw ambities? Sluit u dan aan bij BodySwitch. Helpt u mee Nederland gezonder te maken? Samen maken we het verschil!
BodySwitch is een praktijk voor preventieve geneeskunde en leefstijlgeneeskunde Zij positioneert zich naast de reguliere geneeskunde. Het behandelconcept is in meer dan twaalf jaar ontwikkeld en heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen.

Over de franchiseformule

BodySwitch is een toegankelijk franchiseconcept dat op de korte termijn garant staat voor een succesvolle, professionele praktijk. Inmiddels zijn de tweede vestiging (Amsterdam) en derde vestiging (Nijkerk) een feit. In 2016 zullen meer locaties worden geopend.

Start ook je eigen BodySwitch praktijk voor integrale en orthomoleculaire geneeskunde

BodySwitch helpt mensen hun gezondheid te optimaliseren en te behouden. Zij staat naast de reguliere gezondheidszorg door een aanvullende, brede aanpak. Met als uitgangspunt ‘voeding, beweging, mindset en supplementen’ wordt op basis van een persoonlijk plan, structureel gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van de gezondheid. Wat wij doen is gebaseerd op onderbouwing en onderzoek. De behandelingen van BodySwitch zijn in basis voor iedereen geschikt. De praktijk is gericht op individuele begeleiding of als extra ondersteuning bij een andere behandeling.

 

Wat onderscheidt de franchiseformule

De voordelen van een partnerschap met BodySwitch zijn legio. Overduidelijk is dat het een concept is met een stevige onderbouwing en een professionele aanpak. De formule is ontwikkeld, beproefd en bewijst zich. Er is sprake van een immense schat aan ervaring. De kennis van de franchisenemers wordt gebundeld en voortdurend gedeeld met alle ondernemers (share & care). De ondersteuning strekt zich uit van het maken van verkoopplannen tot aan hulp bij het opstellen van budgetten evenals de controle ervan. Ook zijn er financiële vergelijkingen (benchmark) en assisteert BodySwitch, waar nuttig en wenselijk, bij het inrichten en installeren van de vestigingen.

Het BodySwitch platform

BodySwitch heeft een ICT platform ontwikkeld om de klanten en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit platform levert direct inzicht in wat er speelt bij de klant. En de klant heeft een duidelijk overzicht van bijvoorbeeld afspraken en behandelplannen.
Het opstellen van behandelplannen, voedingsplannen, is geheel geautomatiseerd. Hierdoor kunt u zich geheel focussen op uw cliënten. Agenda, logistiek en nog veel meer is op deze manier tot in de puntjes geregeld waardoor u uw kostbare tijd volledig kunt besteden aan uw cliënten en het bijhouden van uw specifieke kennis.
Dit unieke platform maakt mogelijk dat u in uw regio direct van start kan gaan met het BodySwitch concept.

Wij ondersteunen franchisenemers actief

Als nieuwe franchisenemer doorloopt u een uitgebreid trainingsprogramma en gaat u zo snel mogelijk aan de slag met het beschreven concept (handboek). U zult een basistraining krijgen die nodig is om te kunnen functioneren binnen BodySwitch. Daarnaast zult u ook begeleid worden op het gebied van marketing en systemen. U zult ook ondersteund worden door middel van materialen en kennis, voortdurend feedback en veel en nadrukkelijk persoonlijk contact. Belangrijk onderdeel van de ondersteuning is terug te vinden bij de menselijke kant van de franchise. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor het werven, selecteren en managen van het team van medewerkers.

Voor een optimale start voldoet u aan het volgende profiel

  • U hebt een afgeronde HBO opleiding: Medische Basis Kennis, inclusief de modules Psychosociale Basis Kennis en Orthomoleculaire voeding die voldoet aan de Plato-norm 2017. Of u bent BIG geregistreerd en heeft de module Orthomoleculaire voeding afgerond.
  • Dit concept is uitermate geschikt voor bestaande ondernemers zoals huisartsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, sportcentra etc. Bent u geen ondernemer, dan zijn er uiteraard ook genoeg mogelijkheden.
  • U hebt affiniteit met (preventie) gezondheidszorg.
  • U bent ondernemend en zelfstandig.
  • U bent commercieel en doelgericht.
     

Voldoet u aan het bovenstaande profiel dan komen we graag in contact met u!

Neem voor meer informatie, brochure, of een afspraak contact met ons op:  www.bodyswitch.nl/franchise

Wanneer maken wij kennis?

0251-745084
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2015
Filialen eigen beheer: 
1
Franchisevestigingen: 
3
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Rijksstraatweg 55
1969 LC Heemskerk