U bent hier

Buro Zorgregie

Buro Zorgregie
Wil jij ook zorgregisseur worden?
Buro Zorgregie regelt zorg voor eenieder die ten gevolge van een ziekte of aandoening beperkingen ondervindt en daarvoor zorg nodig heeft. Buro Zorgregie is een onafhankelijk cliëntondersteuner met een nagenoeg landelijke dekking.

Heb je een achtergrond in de gezondheidszorg? Beschik je over een uitgebreid netwerk in de verpleging, verzorging, jeugdzorg, psychiatrie of maatschappelijke dienstverlening? Heb je kennis van het PGB, de AWBZ, WMO, WLZ, ZVW en het CIZ? Buro Zorgregie is altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers!

Zelfstandig ondernemer
Als franchisenemer bij Buro Zorgregie ben je op de eerste plaats zelfstandig ondernemer. Werken als Zorgregisseur betekent werken in een landelijk netwerk waarbinnen jij zelf verantwoordelijk bent voor het opbouwen van jouw eigen regionale klantennetwerk. Je hebt een goed beeld van de sociale kaart van jouw werkgebied en ervaring met het opbouwen en onderhouden van je relatiebestand.

Wat wordt van jou verwacht?
Van jou als franchisenemer wordt verwacht dat je de bereidheid en de mogelijkheden hebt om investeringen te doen, zowel in tijd als financieel. Je beschikt over een ondernemersgeest- en mentaliteit die je in staat stellen om jezelf te motiveren en doelen te stellen. Als Zorgregisseur ben je het gezicht van onze organisatie in jouw postcodegebied. Je voert je eigen marketingacties uit in jouw regio en genereert je eigen omzet.

Wat bieden wij jou?
Buro Zorgregie biedt jou een volledig concept waarmee je als ondernemer direct aan de slag kunt. Er is een centrale backoffice, waaronder centrale facturatie, aanwezig. Tevens voorzien wij in een intern opleidingstraject en krijg je begeleiding bij de ontwikkeling van je eigen bedrijf. Elke maand hebben we gezamenlijk contact voor werkoverleg, intervisie en casuïstiekbesprekingen.

Jouw profiel
Als onafhankelijk zorgregisseur bij Buro Zorgregie heb je een HBO werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van aan rijbewijs en auto en hebt een representatief voorkomen. Je bent stressbestendig, flexibel en kunt snel handelen in spoedsituaties. Daarnaast beschik je over een goede kennis van Microsoft Office en heeft het gebruik van internet voor jou geen geheimen.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse om als franchisenemer aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met motivatie naar René Mijland, oprichter en eigenaar van Buro Zorgregie, via onderstaand formulier. Binnen enkele dagen nemen wij dan contact met je op.

088 734 35 36
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2008
Filialen eigen beheer: 
1
Franchisevestigingen: 
4
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Maasbommelstraat 16
5045 LP Tilburg