U bent hier

Care for Women

Care for Women
Hét kenniscentrum voor de professionele zorgverlener
Care for Women Instituut is hét kennisinstituut voor de professionele zorgverlener die zich bezig houdt met de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Als professional kunt u zich hierbij aansluiten, waardoor u uw kennis kunt verbreden.
Betere en meer vrouwspecifieke zorg, bereiken we alleen samen.
Verdiep u in deze problematiek en laat uw praktijk groeien.
 
Al jaren pleit Care for Women voor meer kennis en meer multidisciplinaire samenwerking bij zorgprofessionals als het gaat om vrouwspecifieke zorg. Het lichaam van een vrouw verschilt wezenlijk van het lichaam van een man. Lengte, gewicht, en lichaamsbouw, zijn zo al op het oog een verschil. Maar de complexiteit van het vrouwelijke hormoonstelsel, maakt dat meer kennis over het hormoonstelsel dienstverleners kan helpen nog betere zorg te leveren. Ervaring leert echter ook dat deze complexiteit niet altijd door een enkele dienstverlener opgelost kan worden. 
 
Multidisciplinaire samenwerking is dan noodzakelijk. Een team van professionals, die vanuit verschillend perspectief de zorgbehoefte in kaart brengt en het behandelplan hierop afstemt.
 
Betere kwaliteit van zorg en meer cliënten bij u in de praktijk
In januari 2012 startte Care for Women het eerste vrouwen gezondheidscentrum in Amersfoort. Een centrum waar dienstverleners vanuit de reguliere en complementaire geneeskunde intensief samenwerken, kennis uitwisselen en van elkaar leren. Optimale samenwerking vanuit het perspectief van de vrouw.
 
N.a.v. dit initiatief wil Care for Women deze multidisciplinaire gedachte ook ondersteunen buiten het centrum. Samenwerking stimuleren tussen verschillende disciplines en vrouwen de weg wijzen naar praktijken waar dienstverleners werkzaam zijn, die specifieke kennis hebben van het vrouwelijk lichaam. Het resultaat: betere kwaliteit van zorg aan deze vrouwen en meer cliënten in de praktijk van de zorgverlener.
 
Wat Care for Women voor u, als zelfstandige dienstverlener kan betekenen.
Meer kennis, meer samenwerking en meer cliënten die gebruik willen maken van uw diensten, is wat u met aansluiting bij Care for Women Institute kunt bereiken.
 
Meer kennis
Care for Women organiseert vele nascholingen op het gebied van vrouwengezondheid. Voor kennis over hormonale problemen, hart- en vaatziekten, depressies, angsten, borstkanker en veel meer, kunt u bij ons terecht. Maar ook op het gebied van praktijkvoering helpt Care for Women dienstverleners bij het opbouwen en uitbereiden van hun praktijk. Met praktische scholingen over lokale marketing, nieuwe media, het inzetten van free publicity en het geven van presentaties wil Care for Women u helpen om uw doelgroep te bereiken en uw onderscheidend vermogen op het gebied van vrouwengezondheid uit te dragen.
 
Als samenwerkingspartner van Care for Women kunt u tegen zeer geringe kosten gebruik maken van alle scholingen die Care for Women aanbiedt. Kunt u gratis gebruik maken van de vele presentaties en workshops die Care for Women al ontwikkeld heeft. Kunt u persberichten en artikelen gebruiken voor uw eigen nieuwsbrief, of de lokale media en zo uw praktijk verder onder de aandacht brengen van het publiek.
 
Afspraken maken, direct in uw praktijk
In tijden van crisis is het juist belangrijk dat mensen u vinden. Dat uw bereikbaarheid optimaal is en dat u onderscheidend bent van anderen. Care for Women kan u helpen uw praktijk te laten groeien. U staat er niet alleen voor.
 
Met een eigen profielpagina op de website van Care for Women brengen wij uw praktijk onder de aandacht van vrouwen. Zorgen we dat vrouwen 24 uur per dag een afspraak kunnen maken via de online webagenda of op werkdagen via het afsprakenbureau. Kortom, zorgen we voor een optimale bereikbaarheid en vullen we de lege uren in uw agenda met cliënten die wij voor u werven.
 
Voor wie?
Het Care for Women Instituut is toegankelijk voor iedere dienstverlener die zich op professionele wijze bezig wil houden met de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Of u nu werkzaam bent als arts, gewichtsconsulente, diëtiste, fysiotherapeut, acupuncturist, homeopaat, verloskundige, orthomoleculair therapeut, masseur, coach, reikimaster of schoonheidsspecialiste. Iedere professionele zorgverlener, geïnteresseerd in de gezondheid en het welzijn van vrouwen, is welkom. Als voorwaarde wordt slechts gesteld dat u de 4-daagse basiscursus Vrouw & Hormonen heeft gevolgd.  
 
Kosten
De kosten van het lidmaatschap van Care for Women bedragen slechts € 15,00 per maand excl. btw. plus een vergoeding voor de door het afsprakenbureau gemaakte eerste afspraak. Vervolgafspraken worden niet doorberekend. Zodoende kunnen de kosten worden gedekt en kan marketing worden verricht, zodat uw praktijk onder de aandacht blijft van vrouwen.
 
De voordelen nog eens kort op een rij. Met aansluiting bij Care for Women ontvangt u:
  • Grote korting op nascholingen
  • Een profielpagina op de website van Care for Women
  • Het logo van Care for Women om uw onderscheidend vermogen te laten zien
  • Een online 24 uur agenda, die u ook kunt plaatsen op uw eigen website
  • Gebruik van het afsprakenbureau, welke afspraken voor u maakt in uw agenda
  • Gebruik van presentatiemateriaal voor workshops
  • Toegang tot een intern forum, om in contact te treden met collega’s en te overleggen
 
Lid worden
Nadat u de basiscursus Vrouw & Gezondheid heeft gevolgd, beslist u of u gebruik wilt maken van het lidmaatschap. Dit is geen verplichting, slechts uw afweging of u denkt dat Care for Women voor u meerwaarde heeft. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier, waarmee u zich kunt inschrijven.
033-2472050
Kerngegevens
Type franchising: 
Netwerkorganisatie (geen franchise)
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Koningin Wilhelminalaan 1
3818 HN Amersfoort