U bent hier

Carewel

Carewel
Zorg om Welzijn
Wij stellen ons als doel om een breed scala aan producten en diensten te kunnen leveren die voorzien in een toenemende behoefte aan zorg, comfort, veiligheid en welzijn.
Als Carewel adviseur werkt u als zelfstandig ondernemer (vergelijk met een franchiseconstructie), maar wel volgens de kwaliteitsstandaards en procedures binnen ons bedrijf. 
 
U kunt aan de slag in een groeimarkt met heel veel mogelijkheden, zonder hiervoor een forse entreefee of een hoge maandelijkse bijdrage te hoeven betalen. Wel vragen wij affiniteit met zorg en welzijn, een servicegerichte instelling en ondernemersgeest.
 
Carewel wil de komende jaren middels een uitgebreid netwerk van lokaal opererende formuleregisseurs (de zogenaamde Carewel adviseurs) een belangrijke bijdrage leveren aan het langer zelfstandig kunnen wonen van ouderen en mensen met een beperking. Hiervoor biedt Carewel een uitgebreid assortiment met producten en diensten die veiligheid, comfort en gezondheid verhogen. Overigens niet alleen voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die gewoon hoge eisen stellen aan comfort en wellness.
070 - 8200 910
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2000
Filialen eigen beheer: 
1
Franchisevestigingen: 
2
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Laan van Vredenoord 33-39
2289 DA Rijswijk