U bent hier

CoCuisine

CoCuisine
De online voedingsspecialist voor de zorg
CoCuisine is dé online voedingsspecialist voor zorginstellingen, kleinschalig wonen, kinderdagverblijven en BSO. Onze maaltijd- en boodschappenservice biedt een complete voedingsoplossing voor uw locatie.

CoCuisine is de afgelopen jaren hard gegroeid als gevolg van haar producten en werkwijze. Deze ”CoCuisine werkwijze” hebben wij doorontwikkeld tot een slanke franchiseformule met een grote kans op succesvol ondernemen.

Op deze website zie je ons concept van online maaltijden bestellen en boodschappen doen via De Smaakwinkel uitgelegd. CoCuisine is dé online voedingsspecialist voor zorginstellingen, kleinschalig wonen, kinderdagverblijven en BSO. Onze maaltijd- en boodschappenservice biedt een complete voedingsoplossing, met nadruk op vers, gezond en gemak. Wij zijn trots op wat we (zorg)instellingen en particulieren kunnen bieden! Word jij al enthousiast?

Franchise ondernemer worden?
Om de CoCuisine Franchise formule tot een succes te maken hebben wij dynamische ondernemers nodig die graag het verschil willen maken. Voor anderen en voor zichzelf. Door een bijdrage te leveren aan de leefomstandigheden van anderen en tegelijkertijd een mooi bedrijf voor zichzelf op te bouwen. Heb jij ambitie? Wil jij franchise ondernemer worden?

Het kan! Wij zien dat de CoCuisine formule nu en in de toekomst zeer goed aansluit op de wensen van de markt door de pijlers en overtuigingen waarop wij deze hebben neergezet. De formule biedt daarmee unieke kansen voor mensen die een volgende stap willen zetten om hun eigen toekomst vorm te geven.

BENIEUWD OF JIJ DIT ZOU KUNNEN?
Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waarbij wij jou meer zullen vertellen over ons concept en jouw mogelijke rol daarin. Als je net zo enthousiast bent als wij, gaat het in ieder geval een leuke kennismaking worden!

0187 64 24 74
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Zernikeweg 43
Middelharnis