U bent hier

Dental Clinics

Dental Clinics
Lachen is leven
Goede mondhygiëne en verantwoorde eet- en drinkpatronen zijn belangrijk om een gezond gebit te hebben en houden. Afhankelijk van de mondgezondheid zien we clienten graag 1 of 2 keer per jaar voor een Periodieke Mondcontrole.
Van tandartsen voor tandartsen
Dental Clinics is een samenwerkingsverband van prakijken die zich inzetten voor complete mondzorg en integrale kwaliteit. We zijn een open organisatie waarin tandartsen, mondhygiënisten, tandarts- en preventieassistentes, implantologen, orthodontisten en andere mondzorgspecialisten nauw samenwerken. Elke Dental Clinics-praktijk wordt geleid door een tandarts die als tandarts-directeur verantwoordelijk is voor de betreffende praktijk.
 
We hebben inmiddels 23 groepspraktijken, verspreid over heel Nederland. Onze praktijken hebben gemiddeld 4-7 kamers.
 
Service Center
Bij Dental Clinics weten we dat steeds meer tandartsen de toenemende wet- en regelgeving en de daarmee samenhangende administratieve werkdruk als ‘gedoe’ ervaren. Logisch, u streeft naar de best mogelijke tandheelkundige zorg en tevreden patiënten. Dat is immers de basis van uw bedrijfsvoering.
 
Als u gaat samenwerken met Dental Clinics nemen we u de rompslomp uit handen. Binnen onze organisatie hebben we een compact Service Center opgericht dat de administratie en het management van de praktijk ondersteunt. Onderdeel daarvan is een kwaliteitsmanager, die full time praktijken helpt om te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Zij werkt hands on mee in de praktijk om dit in orde krijgen.
 
Het service center is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle praktijken. Van tandartsen voor tandartsen dus.
 
Samenwerkingsvormen
Dental Clinics biedt tandartsen verschillende samenwerkingsmogelijkheden. We kunnen uw praktijk aankopen, maar u kunt ook met ons gaan samenwerken onder de vlag van Dental Clinics. U geeft dan als tandarts-directeur leiding aan uw eigen praktijk. U kunt er ook voor kiezen om samen te werken op basis van een overeenkomst van opdracht (VAR) of in loondienst omdat u zich meer wilt gaan richten op uw specialisatie.
 
Aankoop van uw praktijk
Samengaan van uw praktijk met een van onze groepspraktijken
Toetreding tot ons team als tandartsdirecteur
Uw tandheelkundig specialisme verder ontwikkelen binnen ons team
06-204 247 86
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie