U bent hier

Fit4Family

Fit4Family
Fit4Family... een uniek concept
Je wilt wel sporten maar je hebt geen oppas. Herken je dit? Vanaf nu is de oplossing beschikbaar. Want bij Fit4Family sporten de kinderen gewoon lekker mee. Naast de gewone fitnessapparaten hebben wij ook speciale toestellen voor kinderen vanaf 2 jr.
Fit4Family is een nieuwe unieke formule op het gebied van Sport, Voeding, Opvoeding en integratie van gehandicapten.
 
  
Fit4Family biedt iedereen komend uit de zorg, hulpverlening, voeding en of sportwereld, een uniek concept om zelfstandig te werken aan een eigen onderneming en een bijdragen te leveren in Sport, voeding & Opvoeding. Met o.a. de unieke ’30 minuten’ beproefde trainingsformule wordt tegemoet gekomen aan de wens om te sporten in een eigen omgeving. Met speciale eenvoudige apparatuur in een gezellige besloten sfeer.
 
Doelgroep en doel 
Fit4Family richt zich vooral op de doelgroep ouders met kinderen. Fit4Family heeft als doel overgewicht bij kinderen terug te dringen met behulp van sport en voedingsadvies. Daarnaast creëert Fit4Family arbeidsplaatsen voor (verstandelijk) gehandicapten. 
 
Wat vragen wij en wat krijgt u?
Fit4Family zoekt op korte termijn ondernemers die willen participeren in een uniek concept, welke zich het beste laat vergelijken met een franchise formule. Het is belangrijk dat er één duidelijk gezicht van de zaak is.
Bent u ondernemend? Heeft u ervaring in de branche, bijvoorbeeld als instructrice of instructeur van groepslessen? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Dit is uw unieke kans! 
 
  • Aantrekkelijke instapfee 
  • Volledige begeleide start
  • Ruime ervaring in de fitnessbranche 
  • Zeer succesvol trainingsprogramma  
  • Training en begeleiding aanwezig 
  • Zeer aantrekkelijke ondernemersinkomen
0251-200972
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Heemskerkerweg 85-A
1945 TC Beverwijk