U bent hier

Fysius Rugexperts

Fysius Rugexperts
Over Fysius Rugexperts en OriGENE
Fysius Rugexperts en OriGENE hebben in 2009 de handen ineen geslagen. Het doel is de OriGENE-therapie met een hoge uniforme kwaliteit zo breed mogelijk beschikbaar te stellen. Daartoe heeft Fysius met OriGENE een franchiseconstructie opgezet.
In de franchiseconstructie kunnen de kwaliteiten van therapeuten en het ondernemerschap op succesvolle wijze worden gecombineerd.
 
De OriGENE-therapie vormt de basis van de franchiseformule. Daarnaast voorziet de formule in een moderne en allesomvattende bedrijfsondersteuning.
 
De Fysius Rugexperts formule en de OriGENE-therapie zijn zeer afwijkend van het traditionele aanbod: de behandelmethode, spectaculaire resultaten, de organisatie en de positionering bepalen dit onderscheidend karakter.
 
Fysius Rugexperts, de specialist in het behandelen van mensen met rugpijn, is interessant voor ondernemende (sport) fysio- en/of manueeltherapeuten, osteopaten, chiropractoren, huisartsen, sportartsen, ondernemers, werkgevers en Arbodiensten. Het concept is een uitdaging voor degenen die zich naast hun kernactiviteiten curatief en preventief willen richten op de behandeling van aspecifieke rugklachten, op een wijze die zich onderscheidt ten opzichte van het traditionele zorgaanbod.
0800 – 222 22 27
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Bedrijvenweg 7
7442 CX Nijverdal