U bent hier

HappyNurse

HappyNurse
beter.
HappyNurse is een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar voor de zorgsector met een brede dienstverlening in tijdelijk en vast personeel. HappyNurse biedt uitzend- en detacheringskrachten, bemiddelt ZZP'ers en werft en selecteert ook vaste medewerkers.
Wil jij je eigen HappyNurse franchise beginnen? Bij HappyNurse kun je als zelfstandig ondernemer een eigen vestiging starten. HappyNurse verleent je daarbij het recht om tegen een vergoeding volgens het concept van HappyNurse een uitzendbureau voor de zorg te exploiteren.
 
Franchiseformule HappyNurse
Het is mogelijk om met ons concept een snelle start te maken. Je kan ervoor kiezen om een franchise te beginnen vanuit huis of een eigen locatie. Je krijgt een verzorgingsgebied toegewezen, waarbinnen je een exclusief bestand van zorginstellingen opbouwt, waar je de door jou geworven zorgprofessionals plaatst. Je bepaalt en onderhandelt zelf met jouw klanten. HappyNurse ondersteunt je met een opleiding, maar ook met:
 
Een marktonderzoek
Administratieve afwikkelingen, zoals verloning en facturering
Maar ook dragen wij zorg voor certificering en bewaking van wet- en regelgeving. Verder staan we je met raad en daad bij in het opbouwen van je onderneming.
 
Franchise beginnen - eisen HappyNurse vestigingsmanager
Je hebt een achtergrond als leidinggevend verpleegkundige of een andere zorgprofessie en grote affiniteit met de zorg en de ambitie om kwaliteit te leveren. Je kunt zorgprofessionals goed beoordelen en deze binden aan HappyNurse. Je bent het type dat de handen graag uit de mouwen steekt en een echte doorzetter. Je begrijpt dat ondernemen een werkwoord is en dat je ook een professionele zakelijke houding nodig hebt om van je onderneming een succes te maken.
 
Hoe start ik een HappyNurse franchise?
Een HappyNurse franchisenemer kan je al in enkele stappen worden:
 
1.   Klik links op 'word ook franchisenemer' en stuur ons je gegevens, en je CV.
2.   Wij bekijken je aanmelding en CV en nemen dan telefonisch contact met je op.
3.   Als wij beide mogelijkheden zien, nodigen wij je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek waarin wij nader toelichten wat het inhoudt om Franchisenemer te worden bij HappyNurse. Daarna bepalen we samen de vervolgstappen.
 
Wil je graag meer weten over een franchise beginnen of over HappyNurse? Lees dan hier meer informatie over onze organisatie HappyNurse  of vul het contactformulier in.
-
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2011
Filialen eigen beheer: 
0
Franchisevestigingen: 
24
Entreefee: 
6.000
Maandfee: 
percentage van omzet of marge
Reclamefee: 
-
Overige fee: 
-
Totale investering: 
6000
Benodigd eigen vermogen: 
verschilt per situatie
Omzet per vestiging: 
500k - 1,5 mln eur per jaar
Aantal medewerkers: 
thuiszorg 15 a 35, uitzend 1 à 2 (+ca 75 krachten)
Type locatie: 
wijkteam, uitzendbureau
Lid NFV: 
Erkend lid
Keurmerk(en): 
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Postbus 75086
1070 AB Amsterdam