U bent hier

Herbergier

Herbergier
Bijzonder gewoon
De Herbergier is een zorgformule voor mensen met geheugenproblemen zoals dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar. In een Herbergier is alles huiselijk en ongedwongen.
Met de Herbergier willen we zoveel mogelijk mensen een kwalitatief hoogwaardig thuis bieden. Om nieuwe vestigingen te kunnen openen zijn we daarom doorlopend op zoek naar nieuwe zorgondernemers.
 
De zorg op uw eigen manier
Een Herbergier leidt u samen met uw levenspartner. Als zorgondernemer geeft u samen met hem of haar uw eigen invulling aan het vak. U draagt de volle verantwoordelijkheid voor de gasten in uw Herbergier, die u zelf selecteert, en bepaalt daarbij zelf hoe u werkt en met wie. Bureaucratie en regeldruk bestaan er niet. Alle tijd die u heeft kunt u hier besteden aan de zorg. 
Onderdeel van het zorgondernemerschap is dat u zelf ook woont in de Herbergier. Elke Herbergier wordt daarom opgeleverd met een aparte, meestal inpandige ondernemerswoning. Zo biedt u gasten en hun familie dagelijks een vertrouwd gezicht dat altijd aanspreekbaar is. 
 
Wat vragen wij van u?
Het is belangrijk dat één van u ruime ervaring heeft met zorg voor mensen met geheugenproblemen. Daarbij dient één van beiden verpleegkundige te zijn met een BIG-registratie. U omarmt onze visie dat zorg draait om liefde en aandacht geven. En dat niet het welzijn van de zorgaanbieder, maar dat van de zorgvrager centraal staat. Persoonlijke effectiviteit, initiatief en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Omdat een Herbergier gemiddeld 13 fte in dienst heeft, is het van belang dat een van u ervaring heeft met het aansturen van een team. Ervaring met financieel management is een pré.
0182-550433
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Kattensingel 2
2801 CA Gouda