U bent hier

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice
Bij ons gaat het om u.
Wij bieden thuisservices in de vorm waarin u dat wilt en op de tijdstippen die u kiest. Samen met u zoeken wij een passende oplossing. Bij ons gaat het om u. Wij zorgen ervoor dat u of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Wij zoeken samen met de client naar een passende oplossing die aansluit bij de behoeften en gebaseerd is op zijn of haar wensen, interesses en activiteiten. De kwaliteit van onze thuisservice diensten wordt bepaald door de mensen die dit in de dagelijkse praktijk uitvoeren: de CAREGivers℠. Professionaliteit, servicegerichtheid en toewijding om senioren te ondersteunen, zijn de kwaliteiten die de CAREGivers van Home Instead Thuisservice kenmerken.

Het franchise concept is onder de naam Home Instead Senior Care in 1994 aan de keukentafel van de familie Hogan in Omaha (VS) ontstaan. Sinds die tijd is het concept uitgegroeid tot een onderneming met ruim 1000 franchise-ondernemingen in 18 landen, verspreid over de hele wereld. Met een omzet van meer dan $1 miljard is Home Instead ’s werelds grootste en meest succesvolle Home Care franchise onderneming.

Eind 2011 is het concept onder de naam Home Instead Thuisservice door de zorgondernemers Eric Kindt, Laurens de Goeij en Bas Steenbergen in Nederland geïntroduceerd. Hiermee kan worden voorzien in een groeiende behoefte van senioren naar individuele, op maat gemaakte, niet-medische dienstverlening om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Begin 2012 is Home Instead Thuisservice met een eigen vestiging in de regio Zuid-Kennemerland gestart. 1 Januari 2013 opende de eerste franchisevestiging in Nijmegen haar deuren. De doelstelling is om in de komende 5 jaren uit te groeien tot een landelijk dekkend netwerk van 40-50 franchise ondernemingen.

Kansen voor zorgondernemers!
De zorgmarkt in Nederland is erg in beweging. Er is een aantal duidelijk waarneembare ontwikkelingen. Het aantal 65+ senioren is op dit moment circa 2.4 miljoen en zal in de komende decennia verdubbelen. Deze senioren willen het liefst zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen. Er is een toenemende vraag naar individuele, op maat gemaakte, ondersteuning in deze thuisomgeving. Senioren en hun kinderen zijn ook bereid hiervoor te betalen. De overheid moet als gevolg van noodzakelijke bezuinigingen de collectieve zorgvoorzieningen vanuit AWBZ en WMO beperken en stelt dat de individuele burger meer zelf moet gaan betalen voor de gewenste voorzieningen. Er wordt een toenemend beroep gedaan op mantelzorgers, doch een zeer groot deel van deze mantelzorgers is nu al overbelast. Door dit alles ontstaat een ‘nieuwe groeimarkt’ voor dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn aan senioren. De bestaande traditionele (thuis)zorginstellingen hebben grote moeite zich aan deze wijzigende vraag aan te passen. Dit biedt kansen voor nieuwe initiatieven! Home Instead Thuisservice zet hierop in en heeft als doel een toonaangevende speler met een landelijke dekking te worden in deze markt. Het Home Instead Thuisservice franchiseconcept is gebaseerd op hard-franchise. Vanuit de franchisegever organisatie worden franchisenemers permanent ondersteund op het gebied van opleidingen, automatisering, marketing, bedrijfsvoering, personeelsbeleid, benchmarking en inkoop van ondersteunende middelen en diensten. Er wordt naar gestreefd om in 2015 in aanmerking te komen voor een kwaliteitskeurmerk. Selectie van franchisenemers vindt plaats op een intensieve en zorgvuldige wijze waarbij de onderdelen ondernemerschap, affiniteit met senioren en een dienstverlenende instelling kernwaarden zijn.

Startfinanciering is mogelijk via het Home Instead Obligatieprogramma.
Zie voor uitgebreide informatie: www.homeinstead.nl/obligatie

023 82 00 912
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2012
Filialen eigen beheer: 
2
Franchisevestigingen: 
11
Entreefee: 
€ 30.000
Maandfee: 
8% van de omzet, inclusief marketingactiviteiten
Totale investering: 
€ 75.000 - € 125.000
Benodigd eigen vermogen: 
€ 30.000
Lid NFV: 
Erkend lid
Keurmerk(en): 
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Cruquiusweg 1
2102 LS Heemstede