U bent hier

Indigo

Indigo
Mentale ondersteuning direct en dichtbij
Indigo is een aanbieder in de Basis GGZ en helpt mensen om grip op hun leven te krijgen. Indigo is direct, dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. We zetten ons in om cliënten, van alle leeftijden en achtergronden, de juiste zorg te bieden.

Wij doen dit binnen zo kort mogelijke tijd en op een manier die bij de cliënt past, met behulp van kortdurende individuele contacten, groepsbehandelingen, face-to-face en/of online.

Visie van Indigo
Onze visie is dat Indigo de voorloper is op het gebied van community-gerichte Basis GGZ in Nederland. Indigo wil bekend staan om haar effectieve behandelingen, direct en dichtbij, voor grote groepen cliënten uit alle lagen in de maatschappij. Indigo realiseert dat enerzijds door te blijven focussen op het leveren van kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Anderzijds door de community-gerichte- aanpak centraal te zetten in haar werkwijze. Met de community-aanpak leggen we de verbinding tussen zorg die wordt gefinancierd vanuit de zorgverzekeringswet en vanuit de gemeenten. De community-aanpak stelt ons in staat om, samen met andere partijen, beleid te ontwikkelen waarmee de grote problemen van gemeenten op het snijvlak van zorg en welzijn doeltreffend worden geadresseerd.

FRANCHISENEMER WORDEN OF SAMENWERKEN MET INDIGO?
Er zijn diverse mogelijkheden om aan te sluiten bij- of samen te werken met Indigo. Het maakt niet uit of u een grote organisatie, een eerstelijnspsycholoog of een nieuw op te starten zorgaanbieder bent. De enige voorwaarde is dat u actief wilt zijn in de Basis GGZ.

Indigo heeft één doel: zo goed mogelijke, betaalbare zorg leveren, direct en dichtbij. Voor iedereen die dat nodig heeft. Dat kunnen wij niet alleen, wij werken daarom graag samen met andere partijen. Samen met elkaar onderzoeken we hoe we het beste in iedere organisatie naar boven kunnen halen.

0341 - 462360
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2000
Filialen eigen beheer: 
0
Franchisevestigingen: 
0
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie