U bent hier

iQ Coaches

iQ Coaches
Inspired Quality for Life & Work
iQ = Inspired Quality. Ofwel betrokkenheid en kwaliteit bij de begeleiding van mensen met autisme (PDD NOS, syndroom van Asperger) en ADHD, ADD. Uitgangspunt is de PILLAR-methodiek waarin het leven van de cliënt centraal staat.
Met de iQ Coaches Franchiseformule biedt iQ Coaches een unieke kans voor mensen met ervaring in de zorg of hulpverlening om een goedlopende praktijk voor Levenscoaching op te bouwen. De aanwezige ervaring en vakbekwaamheid is hierbij de basis voor succesvol ondernemerschap.
 
Borging van kwaliteit en deskundigheid: de leergroep iQ Coach Start en de andere trainingen van iQ Coaches zorgen voor een voortdurende kennisvergroting op het gebied van onder andere coaching, regelgeving en
ondernemen.
 
De franchise-formule van iQ Coaches is bedoeld voor mensen die de stap willen zetten om als zelfstandig ondernemer mensen levensbreed te coachen en te begeleiden. Een levenscoach biedt levensbrede begeleiding aan mensen en/of gezinnen bij wie sprake is van complexe problematiek op meerdere levensgebieden. Veelal zal er sprake zijn van een psychiatrische diagnose. Opleiding en ervaring in de zorg, hulpverlening of psychiatrie is noodzakelijk. Specifieke specialisaties (bijvoorbeeld kinderen, andere doelgroepen) zijn welkom.
 
De aanleiding of redenen om iQ Coach te willen worden kunnen divers zijn.
 
  • Je wilt zo min mogelijk rompslomp en je aandacht en focus optimaal bij de cliënt.
  • Je hebt een eigen praktijk, maar die komt niet goed van de grond. Je geeft jezelf een nieuwe kans als iQ Coach.
  • Je ziet een eigen praktijk als een volgende stap als hulpverlener.
 
Vanuit de visie van iQ Coaches bezien, kunnen mensen, juist door het meemaken en overwinnen van tegenslag sterker en bewuster worden. Dit geldt ook voor hulverleners: de eigen ervaring wordt dan een meerwaarde voor de coaching. IQ Coaches Franchise biedt ondersteuning bij coaching, bij de ontwikkeling van kennis en vaardigheden en bij het ondernemerschap.
020-7740711
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
1006 BB Amsterdam