U bent hier

Joost Zorgt

Joost Zorgt
Uw zorgcoach in de buurt
Joost Zorgt is een (thuis)zorgorganisatie die vanuit het perspectief van de zorgvrager is ontstaan. Joost Nauta, is zorgvrager maar is gelijktijdig de oprichter en het gezicht van Joost Zorgt. Hij was de eerste klant van Joost Zorgt.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie die aan alle kwaliteitseisen van de overheid voldoet, maar wij doen meer. Denk bijvoorbeeld aan zorgvakanties. Via Joost Schoolt werken wij doorlopend aan goede zorg voor zorgvragers, zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers.

Joost Zorgt is toegelaten als zorginstelling tot de AWBZ door het College van Zorgverzekeraars en gecertificeerd door stichting HKZ. Joost Zorgt is gecontracteerd door zorgverzekeraar Achmea, Agis, en Menzis. Het dienstenpakket van Joost Zorgt bestaat uit de volgende zorgdiensten. Met deze diensten kunnen wij een zorgarrangement voor u samenstellen dat past bij uw persoonlijke zorgvraag.

Inmiddels zijn we een professionele organisatie geworden, maar we vergeten nooit dat wij vanuit een bijzonder ideaal zijn ontstaan. Dit ideaal bewaren wij door te werken vanuit onze kernwaarden waar zorgverleners, kantoorpersoneel en directie zich met overtuiging aan houden. Dit kunt u van ons verwachten. Welkom bij Joost Zorgt, uw zorgcoach in de buurt!

Momenteel zijn wij niet actief op zoek naar nieuwe franchisekandidaten, maar als u desondanks interesse heeft kunt u contact met ons openmen. We ontvangen dan graag uw CV en een motivatiebrief, waarin u ook aangeeft in welke regio u interesse heeft.

030 2731300
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2006
Filialen eigen beheer: 
7
Franchisevestigingen: 
5
Entreefee: 
17.500,- (waarvoor je het starterspakket ontvangt)
Maandfee: 
omzet gerelateerd
Reclamefee: 
N.v.t.
Overige fee: 
N.v.t.
Omzet per vestiging: 
wisselend
Aantal medewerkers: 
wisselend
Type locatie: 
kantoor
Lid NFV: 
Nee
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Ondiep Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht