U bent hier

Ladyline

Ladyline
The slimming company
Het Energy Balance concept bestaat uit 2x per week 20 minuten doelgerichte oefeningen in een speciale cabine onder invloed van warmte en weerstanden, onder begeleiding van uw personal coach, waarbij ook aan voeding de nodige aandacht wordt besteed.
Ladyline is een vooruitstrevende organisatie die uitbreiding zoekt van haar vestigingen in Nederland en daarbuiten op basis van franchising. Vanwege een toenemende vraag naar onze dienstverlening zoeken wij voor diverse plaatsen naar ondernemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en als zelfstandig ondernemer willen werken in een dynamisch bedrijf met een toonaangevende, professionele en doorontwikkelde formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen.
Ben jij ondernemend en ambitieus, en vind je financiële onafhankelijkheid belangrijk? Dan is een eigen Ladyline vestiging misschien wel iets voor jou. Voldoe je aan onderstaand profiel? Vul dan het aanmeldingsformulier in en wie weet ben jij binnenkort zelfstandig ondernemer in jouw eigen Ladyline vestiging.

Profiel van een Ladyline Franchisenemer
Je bent gedreven, ondernemend en zelfstandig en bereid hard te werken maar daar ook wat voor terug wil zien in de vorm van financiële onafhankelijkheid. Je hebt lef, bent inventief en niet voor een gat te vangen. Je prefereert het eigen baas zijn boven een dienstbetrekking, je bent geen 9 tot 5 type maar iemand die bereid is een paar stappen harder te lopen. Je laat je vooral leiden door je mogelijkheden en niet door je beperkingen. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor dienstverlening en commercie is je niet vreemd. Na een interne opleiding acht jij jezelf in staat leiding te geven aan een klein team van enthousiaste medewerksters en om onder supervisie van de Ladyline franchisegever van jouw bedrijf een succes te maken.
 
Herken jij jezelf in dit profiel dan is een eigen Ladyline vestiging voor jou de uitdaging die je zoekt.

De eerste stap
De eerste stap is het invullen van het online aanmeldingsformulier zodat wij een eerste indruk krijgen wie je bent. Daarna zullen wij jou zo spoedig mogelijk uitnodigen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. In dit gesprek kun je alle vragen stellen zodat je precies te weten komt wat het voor je betekent om een eigen Ladyline vestiging te hebben. Daarna ga je rustig naar huis en laat alle informatie eerst goed landen. Als je daarna nog enthousiaster bent over het Ladyline concept, en die kans is erg groot, dan maken we een vervolgafspraak. In dit tweede gesprek gaan we dieper in op ambitie en motivatie, investering en financiering, te verwachten opbrengsten, franchiseovereenkomst en wat verder aan de orde komt.
 
Mocht het allemaal binnen het plaatje passen dan kan het heel snel gaan en wie weet ben jij dan onze volgende kanjer die de Ladyline formule komt versterken.
Meer weten? Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
088 – 81 22 300
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Tivolilaan 205
6824 BV Arnhem