U bent hier

Monuta

Monuta
Over Monuta
Monuta maakt een afscheid met een goed gevoel mogelijk, voor iedereen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Daarom is Monuta de steun bij iedere uitvaart.
De uitvaartverzorger is de spil van onze organisatie. Op lokaal niveau het gezicht in de markt. Een van onze pijlers is lokaal ondernemerschap en onze franchiseformule is daar de logische vertaling van. Monuta heeft alles in huis om invulling te geven aan een excellente en onderscheidende franchiseformule. Voor u en ons belangrijk, want met deze unieke formule geven we vorm aan een verdere intensieve, lokale samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever.
 
Waar staat Monuta voor? 
Als franchiseondernemer bij Monuta werkt u onder de vlag van een sterke merknaam. Al sinds 1923 maken wij een afscheid met een goed gevoel mogelijk voor iedereen. Monuta staat voor persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen voor onze klanten. Met onze jarenlange ervaring helpen wij nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Is dat ook wat u wilt doen? Word dan ondernemer bij Monuta, de steun bij iedere uitvaart.
 
Interesse? 
Bent u resultaatgericht en gaat u graag met mensen om? Wilt u verbinding maken en zorg verlenen aan anderen? Wilt u als zelfstandig ondernemer aan de slag met de voordelen van een grote organisatie die u faciliteert? Lees dan zeker verder.
 
Wij zoeken mensen met een passie en oog voor hun medemens. Resultaatgerichtheid is een belangrijke eigenschap. U vindt het prettig om met mensen om te gaan en verbinding te maken, zorg te verlenen aan anderen. Streven naar harmonie en erkennen van gevoeligheden bij anderen zijn uw eigenschappen. U werkt accuraat en kunt goed organiseren en plannen.
 
U wilt de vrijheid om als franchise-ondernemer zelfstandig te kunnen opereren, maar met het voordeel van een grote organisatie die onder andere de administratieve zaken voor u regelt. Als nieuwe franchisenemer maakt u onderdeel uit van diverse netwerken in het werkgebied en opereert u gemakkelijk daarbinnen. Het creëren van kansen om uw onderneming in de markt te zetten moet een voortdurende activiteit zijn.
 
De ideale kandidaten hebben een MBO/HBO denk- en werkniveau. Ervaring als uitvaartverzorger is een pré. U beschikt lokaal over meerdere netwerken en bent van onbesproken gedrag. U heeft een rijbewijs en bent woonachtig in het werkgebied.
055-539 1306
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie