U bent hier

Oivr

Oivr
Kraamzorg
Oivr is een zorgaanbieder die kraamzorg in geheel Nederland aanbiedt. Bij ons aangesloten gediplomeerde zorgverleners staan gedurende de kraamperiode klaar voor o.a. moeder en pasgeborene. Oivr is een franchiseformule voor kraamzorg.
Franchisenemers doen in deze formule waar ze goed in zijn: kwalitatief hoogwaardige kraamzorg verlenen aan zorgvragende kraamgezinnen.
 
Als franchisegever bieden wij volledige ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Hierbij kan gedacht worden aan ons unieke zorgdossier, klantwerving, formuleontwikkeling, contacten met verzekeringsmaatschappijen (zowel bij gecontracteerde als niet-gecontracteerde zorg), administratie, belastingadvies, marketing en debiteurenbeheer.
 
Toelatingseisen
Met een diploma kraamverzorgende of MDGO-vz met deelkwalificaties 3.11/3.13 voldoe je aan de basisvoorwaarden voor toelating. Middels de cursussen die op formuleniveau worden aangeboden zorg je ervoor dat je kennis op peil blijft.
 
Financieel
Als franchisenemer krijg je een eigen werkgebied toegewezen. Je opbrengsten kunnen substantieel zijn, terwijl je je kosten nagenoeg nihil kunt houden. Als zelfstandig kraamverzorgende verdien je ongeveer 42 euro per geleverd uur kraamzorg. Bovendien betaal je door ondernemersfaciliteiten over de eerste 15.500 euro die je per jaar verdient geen belasting. Bij 24 kraamzorggezinnen per jaar met een normale indicatie van 49 uur en de tarieven volgens de Nederlandse zorgautoriteit ligt je omzet al boven de € 50.000,- per jaar!
 
Franchise
Kraamzorgdienstverlening valt of staat bij de geboden kwaliteit. Daarom wordt de formule als ‘Hard Franchise’ aangeboden. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de kwaliteitseisen voor franchisenemers, het kwaliteitssysteem, het kraamzorgprotocol en de formule-inrichting vastliggen. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en een uniforme uitstraling bewerkstelligd.
076-5875546
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2000
Filialen eigen beheer: 
0
Franchisevestigingen: 
0
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Prinsenhil 29
4825 AX Breda