U bent hier

Oogzorgnetwerk

Oogzorgnetwerk
The eye care network
Het Oogzorgnetwerk stelt zich ten doel de oogheelkundige zorg in Nederland continu naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen. Door de onderlinge samenwerking wordt de patiënt geïntegreerde zorg aangeboden, optimaal afgestemd op zijn behoefte.
In Het Oogzorgnetwerk staat de zorg voor de patiënt centraal. De ziekenhuizen in het netwerkwerken onderling én in de regio met aangesloten optiekzaken samen om excellente oogheelkundige zorg voor de patiënt goed toegankelijk te maken.
 
Het Oogzorgnetwerk biedt meerwaarde voor alle partijen in de oogheelkundige zorg. Onderstaand een overzicht van hoofdpunten die het netwerk onderscheidend maken in de Nederlandse gezondheidszorg.
 
Kwaliteit en autonomie
Ruim 80 oogartsen zijn verenigd in Het Oogzorgnetwerk. De uitwisseling van kennis en 'best practices' door de oogartsen van de 15 afdelingen Oogheelkunde zorgt voor continue verhoging van de kwaliteit van zorg.
 
Samen werken aan het oog
De samenwerking in het netwerk is erop gericht om iedere medewerker van een afdeling Oogheelkunde in staat te stellen zijn kennis, ervaring en kwaliteiten optimaal in te zetten. 
 
Gastvrij
De bejegening van de patiënt en de gastvrijheid, zoals de patiënt deze ervaart zijn bepalende factoren bij de keuze voor een bepaald ziekenhuis.
 
Toetsbare kwaliteit
In Het Oogzorgnetwerk werken de partners samen om oogzorg van excellente kwaliteit aan de patiënt te leveren. 
 
Inkoopvoordeel
Het behalen van inkoopvoordeel is een belangrijk onderdeel van de samenwerking binnen Het Oogzorgnetwerk.
 
Onderlinge vergelijking
Jaarlijks worden in Het Oogzorgnetwerk de afdelingen oogheelkunde onderling vergeleken.
 
 
010 - 40 23 400
Kerngegevens
Type franchising: 
Soft
Franchisevestigingen: 
14
Lid NFV: 
Nee
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Schiedamse Vest 160
6e etage
3011 BH Rotterdam