U bent hier

Pelsser RED Centrum

Pelsser RED Centrum
Over Pelsser RED Centrum
ADHD wordt vooral behandeld met medicatie. Deze medicijnen zijn bij 75% van de kinderen effectief. Het Pelsser RED Centrum is gespecialiseerd in onderzoek naar de oorzaak van ADHD, comorbide psychiatrische stoornissen en somatische klachten.
Het Pelsser RED Centrum is een franchiseorganisatie en zoekt op korte termijn collegae die een eigen Pelsser RED Centrum willen leiden in hun eigen regio. Franchising is een vorm van ondernemerschap waarin aanpak en kwaliteit geregeld worden in een vaste formule en een vastomlijnd protocol. Franchising biedt de cliënt een kwaliteitsgarantie voor de zorg die verleend wordt en is bij uitstek de manier om een succesvolle formule, zoals het door het Pelsser RED Centrum toegepaste Pelsser Voeding en Gedrag (PVG)-protocol, te beschermen.
 
Franchising wordt in de gezondheidszorg steeds meer toegepast om kwaliteit en zorg te optimaliseren en te garanderen, onder anderen door psychologen, fysiotherapeuten, huisartsen en ziekenhuizen. Het voordeel voor franchisenemers is dat zij profiteren van de naam, de kennis, de formule, de ervaring en het netwerk van de franchisegever. Daardoor zijn zij snel verzekerd van een goede naam en van een goed inkomen.
 
Functie-informatie 
Het Pelsser RED Centrum is gespecialiseerd in onderzoek naar de oorzaak van ADHD, comorbide psychiatrische stoornissen en somatische klachten. Kinderen met deze klachten kunnen deelnemen aan dit onderzoek en volgen het PVG-protocol. Tijdens dit protocol wordt een breed beeld van het kind en het gezin verkregen, met als speerpunten ADHD, comorbide stoornissen zoals ODD, CD, McDD, Asperger, ASS, NLD, dyslexie, Tourette en somatische klachten. Kennis van diagnostiek, differentiaaldiagnostiek, therapie van zowel psychiatrische als somatische aandoeningen en de effecten van medicatie (zowel op kinderpsychiatrisch als op somatisch gebied), is noodzakelijk om het onderzoek lege artis te kunnen uitvoeren.
 
Interesse in voeding is een voorwaarde, omdat tijdens het onderzoek een eliminatiedieet wordt gevolgd door de kinderen, het Restricted Elimination Diet (RED-dieet). Het dieet betreft echter slechts een derde van alle werkzaamheden. Verder is er regelmatig overleg met leerkrachten, artsen en collegae, en werken de Pelsser RED Centra samen aan een optimale toepassing van het PVG-protocol.
 
Wij vragen
  • Enthousiaste, reguliere basisartsen, jeugdartsen, GGZ-artsen, kinderartsen en/of CB-artsen;
  • Affiniteit met kinderpsychiatrie en voeding;
  • Bereidheid om zelfstandig een eigen Pelsser RED Centrum te leiden;
  • Bereidheid om het PVG-protocol in teamverband verder te ontwikkelen;
  • Een patiëntgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden;
  • en Bereidheid om minimaal 25 uur per week werkzaam te zijn in uw eigen Pelsser RED Centrum.
  • Affiniteit met het doen van wetenschappelijk onderzoek wordt op prijs gesteld.
 
Wij bieden
  • Een dynamische opleiding tot PVG-specialist te Eindhoven;
  • Goede begeleiding binnen een innovatieve franchiseorganisatie;
  • en Maandelijkse nascholing en casusbesprekingen.
040-2488393
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2000
Filialen eigen beheer: 
0
Franchisevestigingen: 
0
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie