U bent hier

PGBextra

PGBextra
Zorg met net dat beetje extra
Zorg met net dat beetje extra. Daar staan we voor. En we doen dan ook alles om dat waar te maken. Met maar een doel voor ogen: extra kwaliteit van zorg. Zorg ontvangen en zorg verlenen. Concreet: PGBextra is een landelijke thuiszorg organisatie.
PGBextra is een Franchise formule. Dat klinkt erg zakelijk voor onze branche. Maar zorg verzakelijkt. Dat klinkt kil, maar het kan juist positief zijn. Want als de noodzakelijke bijzaken zakelijk verzorgd zijn, kunt u zich concentreren op het zorgverlenen. Meer tijd dus voor echte aandacht voor de zorgzoeker. Persoonlijke aandacht. Dat klinkt toch een stuk warmer. Dankzij de franchise formule van PGBextra. Zorg met net dat beetje extra.
 
Het beste van u en het beste van ons
Franchising betekent het beste van twee kanten. Het beste van uzelf, als zelfstandig ondernemer. En het beste van een ervaren organisatie die precies weet waar het in uw vak om gaat, de franchisegever. Zelfstandig ondernemerschap, met net dat beetje extra van een groter bedrijf.
 
Als franchisenemer werkt u voor uzelf, maar u staat er niet alleen voor. U bent eigen baas met alle vrijheid om uw eigen beslissingen te nemen. Maar u kunt gebruik maken van de kennis en ervaring van de franchise. U heeft uw eigen ideeën en kunt uw ambities volgen en u kunt toch de middelen van de franchise inzetten. Kortom: het beste van twee kanten.
 
Franchising is eigenlijk leren van een ander. En profiteren. Dat klinkt negatief, maar is het niet. U kunt het zo zien: een collega-ondernemer heeft een manier van werken ontwikkeld die in een behoefte blijkt te voorzien. Zelfs zozeer dat het succesvol genoemd mag worden. Die manier van werken en de markt benaderen – de formule – kan ook voor anderen succesvol zijn. Voor u bijvoorbeeld.
 
De fouten zijn al gemaakt, er is al van geleerd. Stel u heeft ook minder sterke kanten. De franchise-organisatie helpt u dan op die aandachtspunten. Bedrijven binnen een franchise zijn succesvoller dan hun collega’s, blijkt uit onderzoek. Maak gebruik van de kennis en ervaring van de organisatie achter de succesformule. Samen met PGBextra vormt u een ijzersterke combinatie.
 
Dit doet PGBextra voor u als franchisenemer
  • Wij bieden u de kracht van onze naam. Koppeling van de PGBextra naam en logo aan uw naam voegt waarde toe. Het is echter geen verplichting. U kiest uw bedrijfsnaam en specialisatie.
  • Wij maken voor u een website, met PGBextra logo. Wilt u dit logo niet, dan verzorgt u de website zelf.
  • Wij stellen contracten voor ZZP’ers of medewerkers voor u op.
  • Wij verzorgen de verloning en het debiteurenbeheer.
  • Wij bieden u de mogelijkheid van online urenregistratie.
  • Wij bieden u online financiele administratie.
  • Wij kunnen u helpen om klanten (PGB-houders) of medewerkers (ZZP of in loondienst) te vinden. Bijvoorbeeld door het opzetten van een Google AdWords campagne.
 
+31 (0)71 7113253
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Papelaan 85F
2252 EG Voorschoten