U bent hier

Right at Home

Right at Home
In home care and assistance
Right at Home is opgericht in 1995 en sinds 2000 wordt samengewerkt met franchisenemers. Right at Home is momenteel actief in 6 landen, heeft wereldwijd meer dan 300 vestigingen en overschrijdt in 2013 de grens van $ 300 miljoen (jaarlijkse) omzet.
De ambities zijn groot en internationale expansie staat dan ook hoog op de agenda. Aangezien de Nederlandse regering besloten heeft flink te bezuinigen op de zorg, is dit het juiste moment voor Right at Home om de Nederlandse markt te betreden. Right at Home is een zeer professionele franchiseorganisatie met uitgebreide support voor franchisenemers en master-franchisenemers.
 
Bedrijfscultuur
Bij Right at Home staan service en kwaliteit voorop. Dit geldt voor alle niveaus waarop wordt samengewerkt. Zowel de service en kwaliteit die geboden wordt aan de client als aan de franchisenemer en master-franchisenemer moet van hoog niveau zijn. Het is de missie van Right at Home om het leven van de client en zijn of haar naaste familie te verbeteren. Met de ontzorging door Right at Home verbetert het leven van alle betrokkenen. 
 
Right at Home onderstreept dit met de volgende standpunten:
  • Wij behandelen u als familie, omdat u dat ook bent!
  • Wij luisteren omdat uw ervaringen en input ons helpen onszelf te verbeteren.
  • Wij streven naar het leveren van de beste diensten voor een zo goed mogelijke ervaring.
  • Wij ontzorgen, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken.
  • Deze standpunten hebben betrekking op alle niveaus binnen de hele organisatie.
 
Profiel Master-franchisenemer gezocht - Right at Home
Bent u een zorgverlener met ambities, een bestaand franchisegever, ondernemer, investeerder of misschien bent u wel directeur in de zorg? Ligt uw vakgebied in de service industrie, personeelsdiensten, verzorg- en verpleegtehuizen of bijvoorbeeld in de medische zorg? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar u.
 
Vereisten Master-franchisenemer gezocht - Right at Home
Als master-franchisenemer hoeft u geen ervaring te hebben in franchise of in de gezondheidszorg. Dit is wel een pré maar geen 'must'.  Wel ziet u de kansen in de markt en bent u ondernemend. Ook heeft u professionele managementervaring en beheerst u de Engelse taal in woord en geschrift.  Daarnaast bent u bereid te investeren. Op zijn minst is het zo belangrijk dat u zich kunt vinden in de filosofie van Right at Home: 'To improve the quality of life for those we serve'.
 
1-402-697-7537
Kerngegevens
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie