U bent hier

Senioren-assistent

Senioren-assistent
PERSOONLIJKE ASSISTENT VOOR SENIOREN
Senioren-assistent biedt zorg en hulp aan senioren. Wij bieden diverse diensten aan zoals huishoudelijke hulp, boodschappenservice en hulp bij de administratie. Een persoonlijke assistent zorgt dat de gevraagde diensten geleverd worden aan de klant.

Senioren-assistent heeft tot doel om haar diensten in heel Nederland aan te bieden en heeft hiervoor een franchiseformule opgesteld. De persoonlijke assistenten werken als zelfstandig ondernemer volgens het concept van Senioren-assistent.

Wil jij zelfstandig werken als persoonlijke assistent voor senioren? Ben jij ondernemend en dienstverlenend ingesteld? Zie jij kansen om een netwerk van senioren op te bouwen die wel wat hulp kunnen gebruiken? Senioren-assistent zoekt landelijk persoonlijke assistenten voor senioren die als franchisenemer willen starten. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag in eigen regio.

Functieprofiel en functie-eisen franchisenemer 
Als persoonlijke assistent voor senioren ben je verantwoordelijk voor de opbouw van een netwerk van klanten. Je zorgt ervoor dat de diensten worden geleverd aan de klanten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant. Met je dienstverlende instelling zorg je voor klanttevredenheid. Je beschikt over:

  • HBO werk en denkniveau
  • Ondernemend
  • Dienstverlenende instelling
  • Organisatietalent 

 

 

085-2013072
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Franchising sinds: 
2013
Filialen eigen beheer: 
0
Franchisevestigingen: 
17
Lid NFV: 
Nee
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie