U bent hier

Women Sports Only

Women Sports Only
Sport / Voeding / Preventie
Women Sports Only is een erkend leefstijlcentrum voor vrouwen. Women Sports Only is er speciaal voor die vrouwen die zich niet thuis voelen in een reguliere sportschool, vrouwen die net even dat extra stukje persoonlijke begeleiding nodig hebben.

Ondernemende en ambitieuze dames gezocht!
Ben jij nu wel eens toe aan een grote verandering in je leven?
Ben je het zat om voor een baas te werken of ben je 1 van de vele Nederlanders die onlangs zijn/haar baan kwijt is geraakt?
Ben je enthousiast en bereid om hard te werken en heb je affiniteit met sport en voeding?

Verander dan nu je leven en creëer een betere toekomst voor jou zelf! Een eigen onderneming starten maar er niet alleen voor staan!

Begeleiding WSO
Women Sports Only biedt startende ondernemers in de Fitnessbranche de mogelijkheid om een Sportclub / Voedingscentrum speciaal voor vrouwen op te zetten met behulp van de WSO Franchise formule.
WSO biedt een totaaloplossing waarbij de ondernemer van begin tot eind begeleid en ondersteunt wordt bij het opstarten en het inrichten van de sportclub. Ook helpen we de ondernemers op weg met de aanvullende producten en diensten op het gebied van voeding en gezondheid.

Dit houdt onder andere in dat WSO:
• Begeleidt bij het opstart traject. (bijv: Bij het maken van je businessplan, Inschrijving KVK en belastingdienst, Het openen van een zakelijke bankrekening)
• WSO heeft verschillende contacten en wegen die je kunnen helpen je financiering, indien nodig, rond te krijgen. We zoeken samen met jou naar de meest gunstige voorwaarden. Wanneer je zelf een kleine investering kan doen heb je al een streep voor bij het krijgen van de financiering. Maar ook zonder eigen vermogen is het mogelijk een starterslening te krijgen.
• Het vinden van de juiste locatie (pand) om de sportclub te openen.
• De inrichting van de sportschool. WSO heeft voor de startende ondernemers zeer scherpe prijs afspraken gemaakt met o.a. technogym en Easyline, leveranciers van hoogwaardige kwaliteit sport en fitness apparatuur, voor het inrichten van de sportclubs.

Waar wij verder bij helpen:
• Wij geven trainingen en regelen de benodigde scholing / certificering voor de ondernemer, (o.a. Fit!vak Preventiecentrum) en tevens aansluiting bij de juiste branche organisaties. (o.a. EREPS (European Register of Exercise Professionals) en het Fitness Keurmerk (Landelijke erkenninsregeling Fitness).
• Wij nemen met iedere ondernemer de go-to-market strategie door en helpen bij het maken van een bijbehorend marketingplan.
• Wij leveren een eigen pagina op de website voor de nieuwe sportclub alsmede de huisstijl en het drukwerk.
• Wij zetten de eerste marketing en promotie acties op die bijdragen aan het snel en effectief werven van nieuwe klanten.

+31 (0)182 504770
Kerngegevens
Type franchising: 
Hard
Waardering 
4
Login of registreer om formules te waarderen.

Reacties

Locatie 
Hogedijk 64
2861GD Bergambacht